Informatie voor de werknemer

PROFAS Mobility

INFORMATIE VOOR DE WERKNEMER

Loskomen - Ontwikkelen van aanbodgericht naar behoeftegericht acteren

Algemene Introductie
Samen met uw werkgever heeft u besloten om vrijwillig of wellicht onvermijdelijk een volgende loopbaanstap te gaan maken buiten uw huidige organisatie.
Onze dienst Mobility voorziet erin dat u vanuit een mobiliteitsdienstverband met PROFAS kunt werken aan uw volgende loopbaanstap. Anders dan bij een outplacementtraject bent u niet meer in dienst bij uw huidige werkgever maar bent u in dienst bij PROFAS met dezelfde arbeidsvoorwaarden. Vanuit dit dienstverband met PROFAS begeleiden wij u naar een volgende loopbaanstap.

U kunt nu volledig uw energie en tijd besteden aan het - samen met de loopbaancoach en de jobcoach van PROFAS en met behoud van arbeidsvoorwaarden - vinden van een nieuwe werkkring.

Dit heeft voor u de volgende voordelen

  • U wordt vanuit een nieuwe positie persoonlijk en actief door een loopbaancoach en jobcoach begeleid naar een volgende stap in uw loopbaan;
  • 80% van de medewerkers die het van werk naar werk traject gevolgd hebben, heeft binnen een jaar ander werk;
  • U heeft geen hiërarchische relatie meer met uw oude werkgever en u kunt zich nu volledig op uw volgende loopbaanstap richten;
  • Indien u dat wenst wordt er samen met u een Financial Lifeplannning opgesteld;
  • Uw kandidatuur wordt binnen het brede netwerk van relaties, zowel in de profit als de non profit sector, geïntroduceerd. Hierdoor worden vele contactmomenten gecreëerd;
  • U haalt meer rendement uit een dienstverband met PROFAS met begeleiding dan een eenmalige (bruto) gouden handdruk zonder perspectief op werk.

Meerdere medewerkers vanuit profit en non profit organisaties hebben met succes het PROFAS Mobility traject gevolgd.
Speciaal voor medewerkers die voor hun pensioen aangesloten zijn bij het Algemeen Burgerlijk Pensioenfonds (ABP) is er PROFAS Mobility Overheid B.V. dat bij het ABP is aangesloten.
Wij werken niet sector -of branchegebonden. U werkt samen met een loopbaancoach en een jobcoach.

payoff