Werkvoorbereider kraanbedrijf vacature

Vacature Werkvoorbereider

Uitdagende en afwisselende functie voor junior werkvoorbereider die wil doorgroeien tot een volwaardig werkvoorbereider.

 

Organisatie

Kraanbedrijf Nederhoff is een toonaangevend logistiek dienstverlener gespecialiseerd in verticaal transport, machineverhuizingen en exceptioneel transport. Vanuit de vestigingen in Gouda, Vianen en Rotterdam verhuren zij hijskranen van 4 t/m 700 ton en voeren ze transporten uit met ladingen tot 500 ton. Ook de uitvoering van complete hijs-, verhuis- en transportprojecten behoort tot de werkzaamheden.
Als familiebedrijf staat Kraanbedrijf Nederhoff voor de kracht van veelzijdigheid. Met ruim 100 inventieve medewerkers, hoogwaardig materieel en een brede visie gaan zij de meest complexe logistieke uitdagingen aan.

Voor de vestiging in Vianen willen we graag in contact komen met een:

JUNIOR WERKVOORBEREIDER

 

De functie

De vestiging in Vianen bestaat in totaal uit 30 medewerkers,  waaronder 23 machinisten en twee monteurs. Op het kantoor zorgt een team van vijf medewerkers voor een goede voorbereiding en afronding van de werkzaamheden. Dit team bestaat uit een Bedrijfsleider, een Administrateur, een Projectleider, een Planner en een junior Werkvoorbereider.
Jij als junior Werkvoorbereider werkt nauw samen met de Projectleider en de Planner. Je helpt mee in het verwerken van de binnenkomende telefonische opdrachten en mailberichten en aan het opstellen van een efficiënte planning van de werkzaamheden zoals inzet hijskranen, andere transportmiddelen en (complexe) transporten. Je adviseert klanten over het in te zetten materiaal, stelt standaard offertes en kostprijscalculaties op, vraagt vergunningen en ontheffingen aan en stemt de werkzaamheden met de machinisten af. Je onderhoudt de klantencontacten en communiceert tijdig over afwijkingen in de planningen met de betrokkenen.

Het aanbod

Een afwisselende en zelfstandige functie met doorgroeimogelijkheden en veel interne- en externe contacten. Er is volop ruimte voor eigen initiatieven. Je komt te werken in een solide organisatie waar kwaliteit in alle aspecten voorop staat en waar men oog heeft voor elkaar. De communicatielijnen zijn kort.
Het salaris is zonder meer goed te noemen evenals de opleidingsmogelijkheden.

De vraag

Een technische / logistieke MBO opleiding op niveau 4.
Kennis van software zoals Word en Excel.
Kennis en inzicht is nodig in de verschillende bedrijfsprocessen.
Minstens zo belangrijk vinden we dat je enige ervaring hebt opgedaan in een soortgelijke functie.
Om de functie  van werkvoorbereider succesvol in te kunnen vullen, beschik je over goede sociale vaardigheden.
De complexiteit en het afwisselende karakter van de werkzaamheden vereisen aandacht en oplettendheid.
De juiste kandidaat herkent zich in dit profiel. “Jouw kracht zit in veelzijdigheid”.

Informatie/ sollicitatie

PROFAS  verzorgt de werving en selectie van deze vacature.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Dick Mulder of Suzan van Zadelhoff van ons bureau. Zij zijn telefonisch te bereiken van 9.00 uur tot 17.00 uur op nummer 0172 651486. Jouw sollicitatie kun je tot 29 augustus 2023 mailen naar Dick Mulder, mailadres: dmulder@profas.nl.