Mobiliteitsdienstverband, voor u als werknemer

Neem een volgende loopbaanstap door middel van een op maat gemaakt mobiliteitsdienstverband.

U heeft voor uzelf de afweging gemaakt om een volgende loopbaanstap te maken buiten uw huidige organisatie. U weet nog niet goed wat u precies kunt en wilt onderzoeken en wat uw loopbaanpotentieel is. U wilt hiervoor meer tijd vrijmaken zodat u zich intensiever kunt oriënteren op en inwerken in een andere functie bij een andere organisatie, of wellicht als zelfstandig ondernemer. Een mobiliteitsdienstverband is dan een goede mogelijkheid voor u.
Met een mobiliteitsdienstverband nemen wij de werkgeversrol over. U komt bij PROFAS in dienst onder dezelfde arbeidsvoorwaarden als bij uw huidige werkgever. PROFAS is ook bij het ABP pensioenfonds aangesloten. Vanuit het dienstverband met PROFAS begeleiden wij u naar een volgende loopbaanstap.

Onze ervaring is dat mensen vaak vragen hebben hoe een dergelijk mobiliteitsdienstverband eruit ziet, wat de rechten en plichten zijn, hoe de rechtspositie is et cetera. Onze ervaring is dat wanneer mensen eenmaal de keuze gemaakt hebben om een mobiliteitsdienstverband aan te gaan, zij blij zijn en zich gelukkig voelen door de gemaakt keuze. Het geeft een nieuw perspectief op hun (arbeids)leven.

Andere voordelen:

  • U heeft geen hiërarchische relatie meer met uw oude werkgever en kunt zich nu volledig op uw volgende loopbaanstap richten.
  • Zo’n 80% van de medewerkers die een mobiliteitsdienstverband hebben met PROFAS heeft binnen een jaar betaald werk bij een andere werkgever of als zelfstandig ondernemer.
  • U haalt meer rendement uit een mobiliteitsdienstverband met PROFAS dan een eenmalige gouden handdruk.
  • U wordt persoonlijk gecoacht, begeleid en geadviseerd door een loopbaancoach, een jobcoach en/of adviseur in uw eigen regio.
  • PROFAS biedt u een ruim scala aan mogelijkheden om uzelf te ontwikkelen: jobcoaches, workshops, stages, bedrijfsarts (indien nodig) en loopbaanadviseurs.

Lees hier de ervaringen van medewerkers die een mobiliteitsdienstverband zijn aangegaan.

 

Vraag vrijblijvend een gesprek aan