Dick Mulder

Mobiliteitsadviseur, 0172 651 486

PROFAS, SINDS 1988 ACTIEF OP HET BREDE TERREIN VAN PERSONEELSMOBILITEIT

Organisaties hebben te maken met snel veranderende markten, moeten flexibeler worden ook in hun personeelsbehoefte. Medewerkers nu nemen zelf regie over hun (duurzame) loopbaanontwikkeling. Was het eerder dat de werkgever een permanente loyaliteit verwachtte en hiervoor een beloning gaf in de vorm van de continuering van de arbeidsrelatie ongeacht de economische omstandigheden, nu is er van beide kanten geen sprake meer van blijvende loyaliteit. Het vertrekken naar een andere werkgever om verder te leren is acceptabel en bij een geringe inzet is de kans op (gedwongen) vertrek groot. De beloning vindt plaats op basis van prestaties en inzetbaarheid. Deze verandering wordt ook wel de verandering van het oude naar het nieuwe psychologische contract genoemd.

VISIE VAN PROFAS

U bent meer dan uw huidige functie of beroep.
U wordt loopbaanleniger door gebruik te maken van uw loopbaanpotentieel.
(Zelf)vertrouwen is de basis voor groei.
Door de snelle veranderingen op de arbeidsmarkt is permanente scholing nodig.

Verder: Voor een succesvol loopbaantraject vinden wij het belangrijk dat u zelf ook actief bent, wilt leren, zelf regie (leert) nemen en inzicht verwerft om een geslaagde volgende loopbaanstap te nemen.

ONZE KERNWAARDEN

  1. Respectvol: Wij beschouwen onze coachees als mensen in transitie naar een nieuw loopbaanperspectief, waarbij wij hen waarderen & respecteren zoals ze zijn en in wat zij willen worden/bereiken.
  2. Uniek: Ieder mens is uniek, ook in zijn of haar behoefte aan loopbaanontwikkeling. Onze dienstverlening is hierop afgestemd.
  3. Creatief: Wij denken met onze kandidaten mee en komen samen tot oorspronkelijke oplossingen voor hun loopbaanvraagstuk.

WAT DOEN WIJ

Wij coachen, begeleiden en adviseren mens en organisatie in het dynamische proces rondom personeelsmobiliteit.

ONZE WERKWIJZE

Onze werkwijze is gericht op het creëren van kansen, creatief en op maat. Onze coaches zijn allen NOBCO en/of NOLOC gecertificeerd.

Wij werken door heel Nederland, dichtbij onze klanten en kandidaten.

AFSPRAAK PLANNEN?

Dick Mulder maakt graag een afspraak met u om in een gesprek naar u te luisteren en samen met u te onderzoeken of wij voor u van toegevoegde waarde kunnen zijn. U kunt hem bellen op nummer 0172 651 486. Mailen mag ook en u kunt ook ons contactformulier invullen.