Over ons

PROFAS is sinds 1990 de professionele partner op het brede terrein van arbeidsmobiliteit.

Bedrijven hebben te maken met snel veranderende markten en richten hun organisaties daarop in, worden daardoor flexibeler in hun personeelsbehoefte. Medewerkers nemen zelf regie over hun duurzame loopbaanontwikkeling. Het oude psychologische contract met de werkgever waarin onder andere wederzijdse loyaliteit beloond werd, onder andere door continuering van de arbeidsrelatie, maakt plaats voor maximale betrokkenheid bij het werk door de werknemer, uitdagende functies en boeiende projecten die de werkgever moet kunnen bieden. Prestaties en inzetbaarheid worden beloond.

WAT DOEN WIJ
Wij coachen, begeleiden en adviseren mens en organisatie in dit dynamische proces, zorgen voor verbinding.

ONZE WERKWIJZE
Onze werkwijze is gericht op het creëren van kansen, creatief en op maat. Onze coaches zijn allen NOBCO en/of NOLOC gecertificeerd

Wij werken door heel Nederland, dichtbij onze klanten en kandidaten.

AFSPRAAK INPLANNEN?
Wij kunnen hier nog veel meer schrijven, over onze visie op de arbeidsmarkt bijvoorbeeld, of over dat het schrijven van sollicitatiebrieven niet altijd even effectief is voor het maken van een volgende loopbaanstap, of over onze hoge score in het begeleiden van mensen van werk naar werk, maar liever maken wij een afspraak met u om in een gesprek naar u te luisteren en dan samen met u te onderzoeken of wij voor u van toegevoegde waarde kunnen zijn.

Maak daarom een vrijblijvende afspraak met ons.
Het telefoonnummer is: 0172 651486.

payoff